Filme si seriale

PINOCCHIO – 2014

O dramă care descrie dragostea, frustrarea, creșterea economică și procesul concurențial a tinerilor reporteri de 20 de ani care plâng și sunt răniti de adevăr, dar isi dau seama că în calitate de reporteri, ei trebuie să spună adevărul. Povestea unui om care ascunde un talent deosebit sub un nume fals și o femeie care nu poate să mintă din cauza „Sindromul Pinocchio”.
Povestea începe cu un incidiu și toti pompieri care au intrat în clădirea în incendiul au fost uciși de foc. Raportul de știri s-a axat pe povestea tatălui lui Kim Ha Myung, șef pompierilor care si-a trimis oamenii în incendiul și le-a provocat la toti moartea și apoi a fugit de la locul faptei. Acest lucru a provocat o situație haotică pentru familia Ha Myung cauzând sinuciderea mamei lui impreuma cu el și fratele său ajungand in închisoare peste noapte din cauza povestii neadevărate a lui Song Cha Ok lui. Ha Myung crescut cu ură pentru reporterii mai ales pentru Cha OK. Este crescut de tatal fostului sot a lui Cha Ok cu care se intalneste, isi ia o nouă identitate ca Choi Dal Po. In Ha, fiica lui Cha Ok este cineva cu sindromul Pinocchio, prin urmare, ea nu poate minți.
Povestea este despre cat de importante sunt știri pentru raporterii adevărati. Se povesteste despre modul în care viața e in joc dacă minciuni sunt raportate la știri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s