Semnificatia culorilor

M – Mov

• Culoarea mov (violet) este o culoare care se gaseste rar in natura. Rezultat al amestecului dintre rosu si albastru, simbolizeaza pasiunea care se stinge. Este o culoare rece asociata poate pe nedrept cu indiferent si nepasarea.

• Culoarea mov in nuanta de purpura este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.

• Este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate, carora le place sa invete din experiente si sa citeasca despre vietile altora. Este culoarea vesmintelor purtate de cardinali. Culoarea mov este reprezentativa pentru zodia Fecioara. Este o culoare a melancoliei tipice Fecioarelor.

• Culoarea mov corespunde chackrei crestetului capului- coroana- care este asociata onoarei, demnitatii, respectului de sine si sperantei.

• Culoarea mov calmeaza fricile si agresivitatea. Favorizeaza dezintoxicarea organismului, intareste sistemul imunitar si regleaza tensiunea arteriala. De asemenea influenteaza intregul sistem osos si nervos al organismului. Este o culoare antiseptica, avand efect purificator la nivel spiritual si fizic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s